Soesterbergsestraat 54|3768 EJ Soest-Zuid|035 - 628 48 88|info@wildaboutdeep.com
winkel 3
winkel 1
winkel 2
winkel 4

DEEP is klaar voor het voorjaar!

Dinsdag 30 januari 2018

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en het verlangen naar een voorjaarsgarderobe wordt steeds groter! Meer kleur, dunnere materialen en fellere prints! Wat is er fijner om met een nieuwe outfit je helemaal klaar te stomen voor de eerste zonnestralen, wandelingen langs het strand en weer de eerste keer zonder jas! Voor het aankomende seizoen heeft DEEP speciaal voor jou een geweldige collectie samengesteld en deze doet wat het beloofd; zorgen dat je er top uitziet dit voorjaar!

New in Store

Zoals elk seizoen vult DEEP zijn collectie aan met de nieuwste, mooiste en meest trendy merken. Zeker voor vrouwen heeft DEEP het merkenpakket aanzienlijk uitgebreid. De nadruk ligt op mooiere, hoogwaardige materialen, zachte stoffen en een vrouwelijke look.

Breaz

Nieuw bij DEEP is Breaz. Een prachtig merk waar comfort, gemak en stijl elkaar ontmoeten. Makkelijk draagbaar en eenvoudig te combineren. Lichte, zachte kleuren als blas roze, licht beige, wit en afgezwakt grijs, in een prachtige kwaliteit maken dit Nederlandse merk uniek.

Second Female

Trots is DEEP op het Deense Second Female. Vrouwelijk en geraffineerd. Zachte kleuren en mooie prints. Een hoogwaardige collectie met een echte Scandinavische uitstraling. DEEP koos voor musthaves als vrouwelijke tops en jurkjes met een geweldige pasvorm.

Fabienne Chapot

Fel, opvallend en precies de juiste prints brengt Fabienne Chapot. Een mooie selectie hiervan hangt voor zomer 2018 bij DEEP. Bloesjes, jurken, broeken en T-shirts. Alles bij elkaar combineren of een los item als eyecatcher. Het wordt in ieder geval de highlight van je zomer garderobe.

Sofie Schnoor

Sofie Schnoor is nog niet zo bekend maar een voortreffelijke aanwinst. Goede prints in mooie kleuren voor een acceptabele prijs. Een merk wat niet zoveel te vinden is maakt ook dat je een uniek item in je kast hebt hangen. Perfect te combineren en een stoere uitstraling maakt dat het perfect bij DEEP past

Freebird

Het Nederlandse Freebird staat bekend om haar jurkjes en tunieken. Effen in rijke materialen of juist in een zomerse print. Het is er allemaal. De goede mouw- en de juiste knielengte maken dat het voor iedereen draagbaar is.

Brands @ DEEP

Ons doel is dat de vrouw zich modisch en vrouwelijk kan kleden met een stoer randje. En het is niet alleen jeans wat de klok slaat. Er is een uitgebouwd assortiment met fantastische pantalons van Five Units en tops en jurken van de vertrouwde spelers voor vrouwen als American Vintage, Levi’s, Another Label, Penn & Ink, MbyM, Bella Dahl, Sibin Linnebjerg en Catwalk Junkie.

Volg DEEP op Instagram en Facebook om volledig op de hoogte te blijven van de laatste trends, omwikkelingen en acties!

Nieuwsoverzicht

CONTACT DEEP


DEEP
Soesterbergsestraat 54
3768 EJ Soest-Zuid

035 - 628 48 88
info@wildaboutdeep.com

KvK
32111662


Contactformulier

COME VISIT DEEP


Maandag13.00 - 18.00
Dinsdag09.30 - 18.00
Woensdag09.30 - 18.00
Donderdag09.30 - 18.00
Vrijdag09.30 - 18.00
Zaterdag09.30 - 17.00
Zondag1ste zondag v/d maand

FOLLOW DEEP